Belföld

Rendőrt hívott a nevelőapjára egy gyerek, mert alázta és meg akarta ölni az anyukáját

Felfüggesztett börtönre ítélte az Esztergomi Járásbíróság azt az agresszív férfit, aki rendszeresen megalázta és gyalázta az élettársát a gyerekek előtt.

A pár 2011-től egy esztergomi albérletben nevelte a kér kiskorú gyermekét. A férfi 2017-től rendszeresen italozott, és ilyenkor rendszeresen szidta az élettársát, úgy, hogy azt a gyerekük is hallotta. A kicsi megpróbált hozzábújni az apjához, de a férfi azt mondta neki, hogy tűnjön el és őt is becsmérelte. A férfi 2017 decemberében szintén berúgott, amit az asszony szóvá tett.

A férfi ezen feldühödött és szidni kezdte a nő gyerekét, amit az édesanyja nem hagyott szó nélkül. A veszekedés után a férfi elment hazulról de délután visszatért az albérletbe, berúgta a bejárati ajtót, majd ököllel hátulról a tarkón ütötte az élettársát.

A férfi és élettársa az éjszaka folyamán is veszekedett. A balhé során a férfi közölte a nővel, hogy takarodjon az ingatlanból, mert „agyonveri, megdöglik”. Az agresszív férfi kiabálására felébredtek a gyerekek, és sírni kezdtek. Az egyik gyerek kérte, hogy ne bántsa az anyjukat, de hiába. A balhénak végül az vetett véget, hogy a nevelt gyermek kihívta a rendőröket.

Az Esztergomi Járásbíróság kiskorú veszélyeztetése miatt 1 év 8 hónap – 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte az agresszív apát.

Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik