Belföld

Hasba, majd hátba szúrta élettársát egy féltékeny nyíradonyi anya

Emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség az ellen a nyíradonyi nő ellen, aki féltékenység miatti dühében többször is megszúrta az élettársát.

A nő nem dolgozott, csak a férfi rendelkezett jövedelemmel, amelyből a saját, valamint kiskorú gyermekük létfenntartását fedezték. Az elmúlt években jelentősen romlott a kapcsolatuk, amibe belejátszottak az anyagi nehézségek és az asszony féltékenykedése is.

Tavaly októberben a férfi születésnapot ünnepelt az egyik barátnőjével és nagyobb mennyiségű alkoholt vitt haza a buli után. A vacsora után a férfi és az élettársa is alkoholt ivott. Ezúttal is vitatkozni kezdtek, s a nő ekkor is hűtlenséggel vádolta a férfit. A családfő határozottan visszautasította az asszony vádaskodását, majd kiment a ház teraszára cigarettázni. A nő ekkor dühében magához vett egy 30 cm hosszú kést és az élettársa után ment, majd újra kérdőre vonta, hogy megcsalta-e.

A férfi továbbra is tagadta a hűtlenséget, ekkor a feldühödött nő előbb hasba, majd hátba szúrta. A hasi szúrást követően a férfi megpróbált védekezni, azonban a a két testüregbe hatoló szúrás között megsebezte a férfit a jobb al- és felkarján is.

A megkéselt férfi ezt követően maga értesítette a háziorvost, aki azonnal mentőt hívott és értesítette a rendőrséget. A férfi 8 napon túl gyógyuló, szúrt, közvetett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A  Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat a távoltartás hatálya alatt álló anyuka ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik