Belföld

Levideózta két homofób fiatal, ahogy Coca-Cola plakátokkal keménykednek

„Szemételtakarítás” címmel rakott ki valaki egy homofób oldalra egy videót, ami arról szól, hogy két fiatal plakátokat rongál.

Magyar hazafiaknak elege lett a Coca-Cola által folytatott agresszív LMBTQP+ reklámkampányból és belekezdtek az utcák mentális mocskának eltakarításába. Mindenkinek ajánljuk követni a jó példájukat!

– írták az akcióról, ami a fideszes Boldog „szuperbetyár” Istvánnak is biztosan tetszik, mert ő akadt ki először a homoszexuális párokat ábrázoló reklámokon.

A Coca-Cola közleménye szerint a cégnek esze ágában sincsen leszedni a plakátokat, pedig már online petíció is indult azok eltakarításáért. Németh Sándor Hit Gyülekezete is kiborult a plakátok miatt, azt szeretnék, hogyha eltűnnének Budapestről, a „Coca-Cola homoszexualitást népszerűsítő plakátjai”. Ez utóbbi borítékolható volt, mert a Hit Gyülekezete szélsőségesen melegellenes egyház.

A két plakátrongáló is arra biztat mindenkit, hogy írják alá a petíciót, illetve hogy kövessék példájukat mások is, és rongálják meg a Coca-Cola reklámjait. Kattintás után nézhető a videó, amin hősiesnek gondolt, de röhejes zenére hajtják végre hősiesnek gondolt, de röhejes tettüket az arcukat eltakaró bátor „hazafiak”.

A plakátok miatt kialakult homofób hiszti nagy karriert futott be, és a nemzetközi sajtó is felkapta a témát.

Frissítés: A párokat ábrázoló plakátokat kólásüvegeket mutató reklámok váltják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik