Belföld

Viperával, késsel, téglával esett egymásnak két banda Hajdúhadházon

Viperával, késsel, téglával esett egymásnak két banda Hajdúhadházon. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hétfőn este hét körül érkezett bejelentés arról, hogy egy hajdúhadházi utcában többen összeverekedtek.

A járőrök perceken belül a helyszínre mentek és előállították az öt férfit. Kiderült, hogy egy 45 éves apa és a fiai szólalkoztak össze két másik helyi lakossal.

A vita odáig fajult, hogy verekedni kezdtek, amely során késsel is fenyegették egymást. A dulakodásban egy tégla, valamint egy „vipera” is előkerült. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a verekedésben az apa és fiai könnyű sérüléseket szenvedtek. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két társaságot, akik közül egy 45, 38, 30 és egy 22  éves férfit bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Egy 21 éves fiú az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik