Belföld

Szörnyű módszerrel végzett kutyájával a nő

Mire a rendőr kiérkezett, a kutyagyilkos elásta a tetemet. Gyanúsított lett.

A különböző állatvédő, kutyamentő szervezetek a Facebook-oldalaikon tettek közzé fotókat, illetve egy videót arról a nőről, aki kegyetlenül megkínozta kutyáját.

Egy feldúlt aktivista írta meg, hogy az asszony a szerencsétlen állatot azért kötötte a kocsija mögé, mert megszökött. A kutya már lépni sem tudott, de a szinte élettelen testet is tovább vonszolta.

Az állatvédők kiderítették, hogy ki a nő, szóltak a rendőröknek, de hiába szervezték meg a kutya kórházi ellátását, mert az asszony addigra elásta a szerinte már halott kutyàt.

Rendőrségi feljelentést tettek. A kutyát kihantolták, és ha kiderül, hogy az asszony élve ásta el, akár letöltendő börtönt is kaphat.

Frissítés!

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a 68 éves
balotaszállási nőt gyanúsítottként hallgatták ki, miután hétfőn a kiskunhalasi rendőrök lakossági bejelentést kaptak arról, hogy kocsijához kötve nagytestű kutyát húz az úton.

Az asszony a kutyáját bálamadzaggal kötötte a hátsó lökhárítóhoz, majd elindult a járművel. Először az állat még szaladt a kocsi után, de amikor nem bírta tartani a sebességet elesett. A nő a vérző lábú ebet fekve húzta hazáig az úttesten. A rendőrök megerősítették, hogy a helyszínre érkezésükkor a kutya már elpusztult. A nőt állatkínzás vétségével gyanúsítják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik