Belföld

A buszon találkozott áldozatával a kőbányai gyilkos

Szerdán megírtuk, hogy Frankfurtban fogták el azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint elvágta egy kőbányai eladónő torkát. Arról is beszámoltunk, hogy a tettes az áldozat volt barátja volt, aki nem tudta elviselni a szakítást.

A Blikk csütörtöki számában megerősítette ezt az információt, és újabb részleteket is közölt a kapcsolatukról. A férfi egy márciusi Facebook-bejegyzése szerint Cs. Dániel és a vele egyidős K. Kata a buszon futottak össze, ahol Dániel állítása szerint Kata többször rámosolygott. A férfi ezek után a közösségi portálon próbálta megkeresni a lányt, a jelek szerint sikerrel.

A napilap beszámolója szerint Kata és Dániel hosszabb ideig jártak egymással, de a nő a közelmúltban szakítani akart. Ezt a képtelen volt tudomásul venni, és állítólag többször is megfenyegette azzal későbbi áldozatát, hogy elvágja a torkát.

Azt nem tudni pontosan, hogy Dániel miért jelent meg Kata lakásánál a gyilkosság napján, az egyik ismerőse szerint a lánynak nem volt szíve elzavarni a férfit, ezért a lakásban akart vele beszélni. Állítólag a gyilkosság idején az egyik szomszéd hallott valami zajt, amelyről azt hitte, hogy csövesek szórakoznak, de valójában Kata próbált dörömbölni. Ez utóbbiról a Bors is beszámolt csütörtöki cikkében, sőt, ők azt is tudni vélik, hogy Katának már új barátja is volt.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik