Belföld

Végrehajtók jártak a lúgos támadóként elhíresült orvos otthonában

Végrehajtók jártak a lúgos támadásként elhíresült ügy elkövetőjénél, Bene Krisztiánnál. Az Index információi szerint a lefoglalt ingóságokra majd a napokban írnak ki aukciót.

Bene Krisztiánt jogerősen 11 év börtönre ítélték, mert 2013 márciusában maró lúggal öntötte le volt barátnője, Renner Erika nemi szervét és altestét, miután a nő pár hónappal korábban szakított vele.

Renner Erikának pedig különböző jogcímeken – így a Bene által ellopott laptop és telefon miatt, valamint az évekig tartó tárgyalásokkal összefüggő költségek megtérítésére 739 ezer forint kártérítést ítélt meg a bíróság.

Hétfőn rendőrökkel jelent meg a végrehajtó Bene Budapest-környéki családi házánál, és több ingóságát lefoglalták. Az ügyben eljáró végrehajtó, egyben a Végrehajtói Kamara elnöke, Schadl György az Indexnek azt mondta, hogy Bene néhány ingóságát jegyzőkönyvbe vették, de ténylegesen nem szállították el őket. A napokban viszont kiírják az aukciót ezekre a dolgokra, és az ebből befolyt összeget Renner Erika kapja.

Fotó: MTI / Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik