Belföld

Vascsővel, késsel, szöges bottal esett egymásnak hat asszony Taktaharkányban

A Szerencsi Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve, társtettesként elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat hat taktaharkányi asszony ellen.

Az asszonyok és családjaik már régóta haragban álltak egymással, emiatt már több büntetőeljárás is indult. Tavaly novemberben az egyik délutáni nap a közfoglalkoztatottak kifizetése alkalmával találkoztak egymással Taktaharkányban. Szóváltás alakult ki közöttük, majd szinte azonnal ütni-verni kezdték egymást.

Az egyik asszony hajánál fogva rángatni kezdte, és fején megütötte a másik családhoz tartozó nőt, majd egy 10 cm pengehosszúságú kést vett elő, és azzal hadonászva megszúrta az általa bántalmazott nő védelmére kelő másik nőt.

A másik nő ezt követően egy szöges bottal ütötte meg a rivális család nőtagját, egy másik asszony pedig vascsővel verte a haragosát.

A hat asszony nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos, csikarásos sérüléseket szenvedett. Az ügyészség öt nővel szemben közérdekű munka büntetést, míg egy asszonnyal szemben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik