Belföld

Nyugaton tombol a terrorizmus, szabadság csak itthon – derül ki a fideszes propagandafilmből

Lehet, hogy külföldön több pénzt lehet keresni és ez jó dolog, de magyarként Magyarországon élni olyan értékkel bír, amit nem lehet pénzben kifejezni

– hangzik el abban a kisfilmben, amit a fideszes és jegybanki forrásokból működő Alapjogokért Központ készített, amelynek vezetője Szánthó Miklós, akit nemrég a közérdekből nemzetstratégiai jelentőségűvé minősített fideszes médiaholding, vagyis a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumának élére is kineveztek.

A friss propagandafilmet a hvg.hu szúrta ki, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy Nyugaton veszély tartózkodni, Magyarországon viszont biztonságos. Ennek alátámasztására a Hír Televízió felvételeit bemutató film egyébként szintén Hír Televíziós riportere, Bohár Dániel felolvassa a „bezzegnyugat” problémáit.

Begyűrűzött a multikulti és minden, ami együtt jár az idegen kultúrák együttélésével: mindennapos konfliktusok, bűnözés, antiszemitizmus és terrorizmus. Ráadásul a politikai korrektség jegyében sok nyugati országban megszűnt a szólás- és véleményszabadság.

E közben drámai képeket láthatunk: az utcán békésen sétáló embereket, néhány vidám fiatalt, és egy rendőrautót is ezzel nyomatékosítva, hogy minden átszőtt a terror. Majd elhangzik:

Ezzel szemben itthon nem csak, hogy ismeretlen a terrorizmustól való rettegés, de továbbra is uralkodó a zsidó-keresztény kultúra ennek jegyében pedig valóban érvényesülnek a szabadságjogok. Itthon nincs migráció, és ezrét az ország is biztonságos.

Kiderül az is, hogy Magyarország biztonságos, évek óta folyamatos a gazdasági növekedés és „nálunk értékként tekintenek a családalapításra”. A fiatalok pedig úgyis hazajönnek, mert egy

élhető országban élni megfizethetetlen.

– hangzik el, majd bevágják Orbán Viktor miniszterelnököt is, aki arról beszél Tusványoson, hogy Nyugaton liberalizmus van, demokrácia nincs.

Frissítünk!

A videót közben törölte oldaláról az Alapjogokért Központ. Kiderült, hogy a Facebook tiltotta le gyűlöletbeszéd miatt. „Szólás- és véleménynyilvánítás szabadsága, te liberális érték, szeretlek!” – kommentelte a Facebook döntését az Alapjogokért Központ. 

Kiemelt kép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója (b) és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (k) megérkezik az Alapjogokért Központ Magyarország és a „7-es cikkely” című konferenciájára a fővárosi Danubius Hotel Gellértben 2018. november 22-én. (MTI/Illyés Tibor)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik