Belföld

Feleségével rabolt bankot Üllőn és Bugyin

A fegyveres bankrablónak az asszony segített. Mindkét bankból több mint 1 millió forintot vittek el.

A házaspár anyagi helyzete nehézzé vált, sokfelé tartoztak, ezért a  férj elhatározta, felesége segítségével kirabol egy üllői bankfiókot. Június 18-án reggel kocsijukkal odamentek, a nő ügyfélként bement, körülnézett, majd arról, amit látott, beszámolt a férjének.

Kis várakozás után férje ment be a bankfiókba. Ott egy lőfegyvert vagy annak utánzatát az alkalmazottra szegezte, pénzt követelt. Miután átvett több mint 1 millió forintot, kiment az épületből, beült autójukba, amelyben felesége várta, majd elhajtottak.

A házaspár anyagi helyzetét a rablással megszerzett pénz nem oldotta meg. Elhatározták, hogy Bugyin is kirabolnak egy bankot. Július 1-én az üllői rablással azonos módon követték el a tettüket. Ebből a pénzintézetből is több mint 1 millió forinttal távoztak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói másnap elfogták és őrizetbe vették a házaspárt.

A Monori Járási Ügyészség fegyveresen elkövetett rablás miatt indítványozta a házaspár letartóztatását. Mint írták, tartani lehet a szökésüktől, illetve attól, hogy bizonyítékok eltüntetésével veszélyeztetnék a nyomozás sikerét vagy újabb bűncselekményt követnének el.

Volt tévébemondó rabolt bankot Üllőn és Bugyin
Korábban esti hírműsort vezetett egy vidéki csatornánál. Most a bank biztonsági kamerája elé állt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik