Belföld

Orbán Ráhel több százezres táskát vihetett a Voltra

Június 26-án kezdődött az idei Volt Sopronban, amely hosszú évek óta Magyarország egyik legnagyobb és legmenőbb fesztiváljának számít. Nem csoda, ha az eseményen megjelennek a magyar közéleti szereplők is.

Csütörtökön este például ott bulizott Orbán Ráhel is a VIP-szekcióban. Az eseményre a miniszterelnök lánya – ironikus módon – egy Sziget feliratú pólót vett fel, kiegészítőként pedig egy apró, barnásvörös táskát választott. Teljes bizonyossággal nem lehet megállapítani, hogy milyet, de Orbán Ráhel táskája feltűnő hasonlóságot mutat a Chloe dizájner márka darabjaival.

Fotó: 24.hu

A Net-a-porter oldalon a legolcsóbb Chloe táska cikkünk írásának idején 590 eurónál kezdődik (191 ezer forint), a legdrágábbért pedig 1850 eurót, azaz 600 ezer forintot is elkérhetnek. Sőt, a márka hivatalos honlapján ennél még picivel drágábban is találni táskákat.

Frissítés

Egy olvasónk azt írja, a helyszínen közelebbről is volt szerencséje megszemlélni a táskát, ami nagy valószínűséggel inkább egy fiatal magyar tervező, Anna Amélie hátizsákja. Ennek az ára is tízezres nagyságrendű, de javára írandó, hogy magyar termék.

Tiborcz István felesége szereti a drága kiegészítőket, Bécsbe egy félmilliós Gucci-táskával ugrott át vásárolni, Münchenbe 1 milliós Dior-táskát vitt 300 ezer forintos cipővel, a kötcsei pikniken pedig egy 12 millió forintos órán nézhette meg az időt.

85,3 millió forintnyi kiegészítő a csillogó Orbán Ráhel-Tiborcz István házaspártól
A sopizás is egy szakma: van, aki sikeresebb benne, mint a többiek.

Kiemelt kép:24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik