Belföld

85,3 millió forintnyi kiegészítő a csillogó Orbán Ráhel-Tiborcz István házaspártól

Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt több dologról is ismerni Magyarországon, de ezek közül csak sokadrendű a kifinomult ízlés. A miniszterelnök lánya és a miniszterelnök veje kiegészítőkben sem adják a miniszterelnöki szint alá. És többnyire a pénzzel sem spórolnak, ha csillogásról van szó. Illetve a csillogással sem spórolnak, ha pénzről van szó. Nézzük, melyek voltak az Első Család legcsillogóbb kiegészítői az utóbbi időben.

Egymilliós táska

Fotó: 24.hu

Pont ma írtuk meg, hogy Orbán Ráhel éppen Münchenben van a híres német utazó társulat, a Krone Cirkusz Mandana című előadásának bemutatóján. Itt nem érdemes topisan megjelenni, ilyenkor egy átlagos magyar is alsót vált, majd felveszi a fekete zokniját. A miniszterelnök lánya pedig egy egymillió forintba kerülő Dior táskát.

Háromszázezer forintos cipő

Ha a fenti képen esetleg elragadta volna a táska csillogása, akkor hibázott, mert azt is érdemes megnézni, mi feszül a Királyi Vádli alatt. Az ugyanis egy háromszázezer forintos Louboutin, bár nyilván önök is felismerték.

Félmilliós táska

Ha táskáról van szó, Orbán Ráhel nem viccel. Az ember német nyelvterületre mégse mehet nejlonszatyorral. Bécsbe például egy félmillió forintos Gucci hátizsákkal ment ki. És mit csinált?

Sopizott. 

50 milliós suvika

Váltsunk kicsit az Első Pár másik tagjára, de folytatódjon azért a Piti Uomo. Minden rendes Férfi tudja, hogy ami a nőnek a táska, az a Férfiembernek az autó. Gyalog ugyebár az állatok járnak, kicsi autóval pedig a buborékban élő bevándorláspárti elit. Nagy autó, Nagy-Magyarország, mondhatta Tiborcz István, majd beleült egy 50 millió forintba kerülő terepjáróba. A Mercedes-AMG G 63 típusú gépjármű 4,5 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből arra a sebességre, amivel már menekülni is lehet.

17 millió forintos suvika

Az előbb ugyebár azt mondtam, hogy ami a Hölgyeknek a táska, az a Férfiembernek a nagy autó. Ez nem feltétlenül volt igaz, hiszen ami a Férfiembernek a nagy autó, az a Hölgyeknek a kisebb nagy autó. Orbán Ráhel például egy stílusában és visszafogottságában a magyar középosztály erényeit kidomborító, metálkék fényezésű BMW X3-assal jelent meg a kötcsei polgári pikniken. A polgári piknikezők nem fekszenek úgy a pokrócon, mint ez a jármű az úton.

12 millió forintos óra

Nem a BMW volt az egyetlen visszafogott kiegészítő, amivel aznap lefényképezték Orbán Ráhelt. Egy órát is viselt, ráadásul az Audemars Piguet Royal Oak nevű rendkívül divatos sportórát, amelyért körülbelül 12 millió forintot kérnek el. Mindannyian tudjuk, hogy az elmebeteg Nyugat-Európában ma az embert megbélyegzik egy Casioért.

4,5 millió forintos óra

Tiborcz István a feleségénél jobban veri a garast a fogához, ha óráról van szó. A spórolás hagyományos erény a Férfiaknál, ezért megsüvegelendő, hogy Tiborcz csak valamivel több mint négymillió forintot költött arra a Rolex Yacht-Master II-re, ami ezen a képen a kezén látható. Az okos ember ugyanis csillogni is úgy szokott, hogy ne élje fel a jövőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik