Belföld

Légpuskával lőtt a bujkáló szerelmesekre egy kaszaperi férfi

Legpuska(210x140)(2).jpg (légpuska, )
Legpuska(210x140)(2).jpg (légpuska, )

A Gyulai Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat egy 36 éves büntetett előéletű kaszaperi férfi ellen, mert légpuskával lőtt egy mozgó autóra tavaly novemberben.

A férfi kacsákat nevelt a 4439-es út mentén, Magyarbánhegyes külterületén. Az ominózus nap este 9 óra körül észlelte, hogy egy kocsi áll meg a telephelyhez vezető bekötőúton. Mivel azt hitte, hogy tolvajok, ezért kocsiba pattant és a másik autóhoz ment. A másik autóban azonban egy fiatal pár ült, akik titkolták a kapcsolatukat a lány apja előtt.

A fülig szerelmes férfi azt hitte, hogy a lány apja ment utánuk, ezért azonnal tolatni kezdett. A kacsákat nevelő férfi meg akarta állítani a kocsit, ezért elővette a kocsijában tartott légpuskát és a menekülő kocsi irányába lőtt. Ettől megijedve a fiatal férfi nagy sebességgel elhajtott Magyarbánhegyes irányába, de a férfi kocsiba ült és üldözőbe vette őket. Végül átértek Medgyesegyházára, ahol a férfi  felhagyott az üldözéssel, ezt azonban a másik autó vezetője nem észlelte, továbbra is nagy sebességgel közlekedett, és egy kanyarban letért az úttestről és az árokba hajtott.

A Gyulai Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt emelt vádat a lövést leadó férfi ellen. A járási ügyészség pénzbüntetést kért a bujkáló szerelmeseket üldöző férfira, és azt, hogy a bíróság kobozza el a légfegyverét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik