Belföld

Nem egyedül ölt a kecskeméti kalapácsos gyilkos, besegített az özvegy is

A Kecskeméti Járásbíróság letartóztatta azt az 51 éves kecskeméti nőt, akinek kivégezte az élettársát T. István februárban Kecskeméten, a Máriavárosban.

Az 50 éves O. János erősen ittas állapotban megjelent a szintén ittas 64 éves T. István kecskeméti lakásán, ahol a barátnője is tartózkodott. A férfi féltékeny volt az idősebb ismerősére, ezért veszekedni kezdett a nővel. A vita később tettlegességig fajult.A 64 éves férfi szoba sarkából magához vett egy kalapácsot és azzal több ízben az ágy szélén ülő 50 éves férfi fejére sújtott. A férfi akkor sem hagyta abba a bántalmazást, amikor az áldozata a földre zuhant.

Mostanra kiderült, hogy a nő is tevékeny részese volt a brutális gyilkosságnak. A nő a korábbi bántalmazás miatti haragjában hosszasan ütötte, és fojtogatta a kalapácsütések miatt védekezni sem tudó férfit. A férfi a kalapácsütések és az ezt követő ütlegelés következtében a helyszínen meghalt.

A kalapáccsal támadó férfi már február vége óta letartóztatásban van. Szökés, elrejtőzés veszélye miatt most lecsukták az áldozat élettársát is. Az ügyész tudomásul vette a döntést, a nő és védője fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik