Belföld

Mellkason szúrta volt szerelmét egy soltszentimrei nő

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal a 47 éves soltszentimrei nővel szemben, aki egy veszekedést követően saját háza előtt kétszer mellkason szúrta egy ismerősét tavaly októberben,

A 47 éves nő és férfiismerőse  hosszú évek óta ismerik egymást, közöttük évekkel ezelőtt rövid érzelmi kapcsolat is fennállt. A férfi idős, beteg, gondozásra szoruló édesanyjával lakott együtt Soltszentimrén, akinek ápolását korábban a nő díjazás ellenében végezte. Mivel az idős asszony nem volt elégedett a nő munkájával,  felmondott neki és másik gondozónőt fogadott fel.

A nő megneheztelt az új gondozónőre a keresete elvesztése miatt, ráadásul még féltékeny is volt rá, mivel még mindig szerette a férfit. A nő többször kezdeményezte az ügy tisztázását a férfivel és az új gondozónővel, de ők ezt elhárították. Emiatt a nő még jobban megharagudott mindkettejükre és egyre többet italozott a helyi kocsmában.

Tavaly októberben a nő összetalálkozott a kocsmában a férfivel, ő azonban kitért előle és hazaindult. A nő hazáig követte és mivel a férfi nem akart vele beszélgetni, trágár szavakkal hangosan szitkozódni kezdett. Emiatt a férfi a nőt jobb karjánál megfogva távozásra szólította fel. Ekkor a nő egy hirtelen mozdulattal a kabátja zsebéből elővett egy kést és közepes erővel kétszer is mellkason szúrta a férfit. Az első szúrás váratlanul érte a férfit, de a másodiknál már kezeit maga elé tartva védekezett a szúrás ellen. Ekkor a nő abbahagyta a támadást és értesítette a rendőrséget.

A férfi a szúrások következtében a mellüregbe hatoló, de a belső szervek sérülésével nem járó szúrt sérüléseket szenvedett, amely közvetett életveszéllyel járt. Az ügyészség börtönt kért a jelenleg is letartóztatásban lévő nőre.

Fotó: Illusztráció/Life

Ajánlott videó

Olvasói sztorik