A következő élő közvetítés része A Fidesz diadalát és ellenzékváltó hangulatot hozott az EP-választás

Kocsis Máté nagyon megnevettette Orbánt a parlamentben

Orbán Viktor interjút adott a Bild című német napilapnak a múlt héten. A miniszterelnök többek között arról beszélt, hogy őt a média minden felületén élesen kritizálják és jó volna már, ha egyszer hátszele lenne a magyar sajtóban. Majd felsorolásba kezdett: a legnagyobb kereskedelmi TV-adó, az RTL, a legnagyobb hírcsatorna, az ATV, a legnagyobb napilap, a Népszava, a legnagyobb hetilap, a HVG és a legnagyobb bulvárúság, a Blikk az ellenzéket támogatja – állította.

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Parlamentben megpróbálta lenyűgözni a miniszterelnököt, ezért ő is belekezdett a felsorolásba – írja a 444. 

A vezető magyar kereskedelmi televízió, az RTL Klub, az önök szolgálatában áll. A vezető magyar hírcsatorna, az ATV az önök szolgálatában áll. A legnagyobb napilap, a Népszava, az önök szolgálatában áll, a legnagyobb internetes portálok, az Index, a hvg, a 24, az önök szolgálatában állnak és az a helyzet, hogy a legnagyobb hetilap, a Hvg is az önök szolgálatában áll

– mondta Kocsis, akinek láthatóan sikerült főnöke kedvében járnia, olyannyira, hogy még meg is nevettette Orbánt:

Emlékeztetőül: Magyarország idén újabb 14 helyet zuhant a sajtószabadság-ranglistán, jelenleg a 87. helyen állunk. Ez annak köszönhető, hogy fontos kormánykritikus médiumoknak kellett bezárni, miközben más helyek függetlenségét a kormányközeli oligarchák megjelenése fenyegeti.Az elmúlt év során újabb kormánypárti újságok, tévécsatornák, rádióadók és híroldalak jöttek létre, illetve egy fideszes médiaholding, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány.

Sosem látott kormánypárti médiabirodalom állt össze vezényszóra
Fideszes felügyelőket kaptak a milliárdokat érő médiacégek, amelyekről a kormányközeli oligarchák egyszerűen lemondtak.
Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik