A következő élő közvetítés része Az MSZP egyhangú döntést hozott, a Jobbik megmagyarázta

A Mi Hazánknál határtalan a boldogság

Valószínűleg ők az egyetlenek, akik örülnek az 5 százalék alatt végzett pártok közül. Ugyanis sikernek könyvelik el a 3,33 százalékos eredményt – mondta Toroczkai László pártelnök.

Nem volt még olyan a magyar történelemben, hogy kilenc hónap alatt ilyen eredményt érjen el egy párt

– nyilatkozta az eredményváró végén tartott sajtótájékoztatón, amelyen nemcsak ő jelent meg, hanem az eddig is itt tartózkodó Dúró Dóra férje, Novák Előd is, valamint pár szimpatizáns.

Beszédében a Jobbikot és az LMP-t emelte ki a többi párt közül, előbbi cserbenhagyta a nemzeti radikálisokat, illetve mind a kettő hatalmas állami forrásokat kap, míg a Mi Hazánk az önkénteseinek a munkájára támaszkodhat csak.

Tönkrevertük az LMP-t

– mondta Toroczkai arra, hogy megelőzték a parlamenti frakcióval rendelkező pártot. A Jobbikról pedig még megjegyezte, hogy

elindult azon az úton, ami a teljes szétesésével végződik,

és a következő parlamenti választáson már be se fognak jutni az Országgyűlésbe szerinte. Így, a két párt szétesésével, csak az övék marad a zöld szín, tette hozá a pártszínekre utalva.

Magukkal viszont meg van elégedve, arról beszélt, hogy a kapott 114 ezer voks megerősítette abban, hogy jó úton járnak. Őszre szerinte már megkerülhetetlen pártja lesznek az önkormányzati választásoknak, míg 2022-ben bejutnak a parlamentbe.

A pártelnök arról is beszélt, hogy igazuk volt, a kampányuk is arra épült, hogy

ma Magyarországon csak két rendszer van, Orbán Viktor rendszere mellett csak Gyurcsány Ferenc rendszere,

de ők lesznek a harmadik erő.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik