Belföld

Rogán Cecília ma reggel másképp parkolt szabálytalanul, mint tegnap

Megírtuk, hogy szerda reggel Rogán Cecília a budai Áldás Utcai Általános Iskola előtt szabálytalanul parkolt le, ugyanis egy Megállni Tilos! tábla ellenére, a forgalommal szemben állt meg, a járdára felhajtva egy Audi S3 Sportback-kel.

Cikkünk nem ösztökélte szabálykövetésre a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető fideszes Rogán Antal feleségét, aki – mint olvasónk fotóján látszik – csütörtök reggel az irányt már eltalálta ugyanott, de ezúttal egy kapubeálló előtt parkolt le ugyanazzal a kocsival. Jobb híján így oldotta meg, hogy a járdára a sárga felfestés miatt nem lehetne felállni.

Természetesen ez sem szabályos, a KRESZ vonatkozó előírása szerint

az ingatlan tulajdonosának hozzájárulása nélkül tilos megállni és várakozni ahol a jármű az út menti ingatlanra való behajtást illetve kihajtást akadályozza. Ennek értelmében szabálysértés miatt eljárást lehet kezdeményezni a garázs előtt szabálytalanul parkolók ellen.

Olvasónk szerdán jelezte, már többször előfordult, hogy Rogán Cecília szabálytalanul állt meg az iskola előtt, aki ezt újabb leállásával igazolta.

Tegnapi cikkünk megjelenése óta a Direkt36 írásából az is kiderült, hogy a Rogán család erősen vonzódik a nagy értékű Audikhoz: egy lízingcégtől egy A6-ost és egy Audi Q5-ös városi terepjárót is béreltek, noha Rogán Antal ezeket a kocsikat nem írta be vagyonnyilatkozatába, csak két olyan tartós bérleti konstrukciót tüntetett fel, amelyek az alacsonyabb kategóriájú A3-as Audiról szóltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik