Belföld

Nincs összefüggés a két luxusautó-kereskedő eltűnése között

Nincs összefüggés annak a két luxusautó-kereskedőnek az eltűnése között, akik a napokban tűntek el. BRFK tájékoztatása szerint az emberölés gyanúja miatt folytatott nyomozás során ez idáig nem merült fel olyan adat, amely szerint a budapesti vállalkozó kapcsolatba hozható lenne a maglódi férfi eltűnésével. Azaz a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a két eset nem függ össze egymással.

A Blikk beszámolója szerint mindkét vállalkozó drága autókra specializálódott. Pintér Gyula (50) maglódi vállalkozó luxusautókat hozott be külföldről, majd itthon értékesítette azokat, éppen úgy, mint Antal Csaba (47) fővárosi üzletember, akinek az autóbehozatal mellett több szerelőműhelye is volt.

Antal Csaba egy barátját kérte meg, hogy fuvarozza el a IV. kerületi Erdősor utcába. A férfi ott kiszállt, azóta senki nem tud róla semmit.

Pintér Gyula gyömrői műhelyéből a maglódi otthonához hajtott a Hummerjével, azóta nem adott életjelet magáról, csupán a kocsiját találták meg a ház előtt. A rendőrök néhány nappal a férfi eltűnése után nyolc autóval mentek az ingatlanhoz, amit centiről centire átvizsgáltak. Még rejtélyesebbé teszi a körülményeket, hogy a férfi kutyáját, Répát – aki mindig a gazdájával volt – a szlovákiai Léván találták meg épségben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik