Belföld

Harapdálta, eltörte áldozatának bordáit az idős asszonyt megbecstelenítő gyilkos

Egészen döbbenetes dolgokat művelt áldozatával az a 21 éves férfit, akit 25 év fegyházra ítéltek első fokon, mert két évvel ezelőtt részegen megerőszakolta, majd megölte a 72 éves szomszédasszonyát.

A férfi 2017-ben, húsvét hétfőn minden előzmény nélkül részegen rátámadt a szomszédos ingatlanban élő, a mozgásában és védekezésben erőteljesen korlátozott hetvenes éveiben járó idős asszonyra, akit többször fejen és arcon ütött. A bántalmazástól földre került asszonyt a férfi előbb nyakánál fogva felrángatta, majd tovább bántalmazta.

A férfi az ütések következtében támadt szexuális vágyának kielégítése végett lehúzta a nő ruháját és megerőszakolta, közben erőteljesen megharapta a jobb mellét. Ezt követően magára hagyta az idős asszonyt.

A fogyatékos nőnek több mint féltucat bordája eltört, közülük hat többször is, de harapásnyomok voltak a mellén, valamint sérülések voltak a teste egyéb felületein is. Az idős asszony heveny keringés és légzés összeomlással járó traumás sokk következtében elhunyt.

A férfi a nyomozás során még beismerte a bűnösségét, a bíróságon azonban tagadta a szexuális erőszakot, valamint a gyilkosságot is.

Fotó: Illusztráció/Stockphoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik