Belföld

Karácsony Gergely Kövér Lászlónak: „Fuck you!”

A homofóbia, miként a kirekesztés és a gyűlöletkeltés minden formája öl, butít és nyomorba dönt. A homofóbia elleni világnap alkalmából küldöm ezt a számot Kövér Lászlónak, Gulyás Gergelynek, és mindenkinek, aki szereti

– írta Karácsony Gergely MSZP-P-s főpolgármester-jelölt Facebookon ehhez a számhoz:

Tehát Karácsony Gergely szerint a házelnök és a Miniszterelnökséget vezető miniszter „megbaszhatják magukat”, amiért homofóbok. Kövér László a héten egy lakossági fórumon olyanokat mondott az örökbefogadó homoszexuálisokról, hogy:

Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze

– és arról is beszélt, hogy „egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak”.

Kövér a pedofilokhoz hasonlította az örökbefogadó azonos nemű párokat
A fideszes házelnök szerint normális homoszexuális nem is akar ilyet.

Gulyás Gergely az aktuális kormányinfón nem kért bocsánatot Kövér szavaiért, ami pedig elő szokott fordulni, ha egy-egy fideszes túl erőset talál mondani szűkebb körben, hanem rá is erősített a veterán fideszes szavaira: „Önzés, ha egy gyereknek két apja van” – fogalmazott a miniszter.

Kiemelt kép: MTI / Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik