Belföld

Trafikban, sörözőben vert véresre embereket egy férfi Törökszentmiklóson – videóval

Pár héten belül két helyszínen is összevert embereket egy férfi Törökszentmiklóson. Egy olvasónk videót is küldött lapunknak arról, amint a férfi pár nappal ezelőtt bemegy egy helyi trafikba, majd minden előzmény nélkül leüti az ott tartózkodó két vásárlót.

Olvasónk elmondása szerint nem ez volt az első olyan eset, hogy férfi a városban erőszakoskodott, egy hónapja ugyanis a Kossuth utcában található egyik sörözőben vert össze egy tinit. A szerencsétlenül járt fiú a közösségi portálon osztotta meg a vele történteket. Azt írta, hogy a semmiből lépett oda hozzá egy valószínűleg kábítószer hatása alatt lévő férfi és úgy megverte, hogy elvesztette az eszméletét. Állítása szerint öt helyen eltört az arccsontja, és meg kellett operálni.

Megkerestük a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy megtudjuk, elkapták-e a tettest, és hogy hol tart az ügy. Szabó Zita szóvivő megkeresésünkre azt mondta, hogy a támadással gyanúsított 22 éves helyi férfit még a helyszínen elfogták, testi sértés miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az ügyészségnél a letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik