Belföld

Leszakította a lépét, eltörte élettársa bordáját egy féltékeny férfi

Fejér Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt indítványozta annak a sárbogárdi férfinek a letartóztatását, aki úgy megverte pár nappal ezelőtt az élettársát egy fa rúddal, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani.

A szerelemféltésből eredő előzetes szóváltást követően az ittas férfi fejen ütötte a párját, majd egy henger alakú fa nyéllel a bordáira, valamint a.hasára ütött. A nő megpróbált a kezeivel védekezni, de a férfi a rúddal többször is a kezeire ütött. Az asszony kimenekült az udvarra, de a megvadult férfi kézzel tovább ütötte a fejét. A megvert nő autóbusszal Alapra utazott az ismerőseihez, akik azonnal mentőt hívtak és értesítették a rendőrséget.

Kiderült, hogy az asszony maradandó fogyatékosságot eredményező életveszélyes sérülést szenvedett, a lépe megrepedt, azt műtéti úton el kellett távolítani, valamint az egyik bal oldali bordája is eltörött.

A többszörösen visszaeső  férfi büntetőeljárások hatálya alatt állva követte el az újabb bűncselekményt. A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte a gyanúsított letartóztatását. A férfi fellebbezett a végzés ellen, így az nem végleges.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik