Belföld

Rettegtek a káldiak az anyagyilkostól 

Szerintük a tragédiát borítékolni lehetett.

Mint korábban megírtuk, mellkason szúrta édesanyját és súlyosan megsebesítette testvérét egy férfi Káldon. Az asszony meghalt, kisebb fiát életveszélyes állapotban vitték kórházba. A Nyugat.hu a faluban megtudta, hogy az áldozat egy 7 gyermekes családanya.

20 éves fiától rettegtek a helyiek. Azt mondták, a tragédiát borítékolni lehetett, a fiatalember sokszor viselt fekete, halálfejes maszkot és viselkedett fenyegetően, ijesztően. 

A munkanélküli férfi szeretett kötözködni. Előfordult, hogy az úttestről nem állt félre az autók elől, a sofőrt késsel fenyegette, amikor ezt szóvá tette. A férfi sokszor aludt a játszótéri padon, egy  anyukát is késsel fenyegetett, amikor ezért szólt neki.

A családjával is többször volt konfliktusa, a nagymamája azután költözött el, hogy unokája többször „földhöz vágta”. A káldiak azt mondták, a meggyilkolt édesanyát kedvelték.

A Nyugat.hu úgy tudja, fia többször volt pszichiátriai gyógykezelésen, de mindig hazaengedték. A káldiak attól tartanak, hogy a 20 éves fiút büntethetőséget kizáró ok (pl. elmebetegség miatt) néhány éven belül kiengedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik