Belföld

Újabb belvárosi razzia, kamudrog árusokat fogtak

Hat embert állítottak elő, egy embert körözés, ötöt kábítószer birtoklása miatt.

A közrend és a közbiztonság fenntartásáért a Budapesti Rendőr-főkapitányság folytatta belvárosi akciósorozatát az V., a VI. és a VII. kerületben. A belvárosban csütörtök este 21 órától, péntek 4 óráig komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak.

A szórakozóhelyeken és azok vonzáskörzetében 136 rendőr, polgárőr, közterület-felügyelő, ellenőr és revizor tartott ellenőrzést. Összesen 188 embert igazoltattak.

Közülük hatot állítottak elő, egy embert körözés, ötöt kábítószer birtoklása miatt. Közülük két férfi ellen ületszerűen elkövetett csalás miatt is eljárást indítottak, mert úgynevezett kamudrogot árultak, ami valójában összetört falevél, majoranna, és szódabikarbóna volt.

48 taxist ellenőriztek, hat esetben intézkedtek engedély hiánya miatt, öt esetben a pénztárgép, illetve érvényes taxiengedély hiánya miatt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a következő időszakban is folytatja – előre be nem jelentett időpontokban – a belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyek ellenőrzését. (police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik