Belföld

Drogkereskedőkre csaptak le – galéria, videók

Az osztrák rendőrök is segítettek a banda lefülelésében.

Győr-Moson-Sopron és Vas megye több helyszínén, összehangolt akcióban fogták el a banda tagjait. A drogterjesztőkre a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) munkatársai és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei csaptak le.

A terjesztők Magyarország területére nagy mennyiségben hozták be és értékesítették a kábítószert.

A kábítószer beszállításakor öt férfit értek tetten április 22-én a késő esti órákban Harkán, ahol 3500 gramm kábítószergyanús fehér port és a porciózáshoz, értékesítéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

mde

Ezzel egy időben Kópházán is intézkedtek egy nővel szemben, aki a drogcsempészés szerevezésében játszott szerepet.

A rendőrök április 23-án éjfél körül ellenőriztek egy szombathelyi szórakozóhelyet, házkutatást tartottak egy szombathelyi lakásban, ahol lányok futtatásával kapcsolatos feljegyzéseket is lefoglaltak.

A KR NNI Felderítő Főosztály Vagyonvisszaszerzési Hivatala a gyanúsítottaktól csaknem 121 millió forint értékben vett zár alá lakóingatlant, foglalt le készpénzt, telefonokat és több nagy értékű luxusautót.

Az elfogott hat ember közül B. Lászlót, K. Hajnalkát, T. Dávidot, T. Krisztiánt és B. Gábort kábítószer-kereskedelem és más bűncselekmények miatt gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik