Belföld

Sodrófával verte el lakótársát egy kaposvári nő

Súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a kaposvári nővel szemben, aki dühében sodrófájával esett a lakótársának.

A középkorú nő és az idősebb asszony évek óta együtt laktak egy közös bejáratú, de két külön lakrészből álló bérleményben. Sokszor veszekedtek, az idősebb nő ugyanis többször kifogásolta, hogy a lakótársa részegen jár haza.

A fiatalabb nő egy tavaly nyári nap ismét ittasan állított be, amit a konyhájában főző asszony azonnal észrevett. A nő kérdőre vonta a fiatalabb lakótársát, hogy az általa összetört vödrét mikor pótolja, ezért szóváltás alakult ki közöttük. A szóváltás során a fiatalabb nő kikapta az asszony kezéből az étel készítéséhez használt sodrófáját, majd homlokon vágta. Az asszony az ütéstől a cementlapra esett, ahol a nő szitkozódva tovább ütlegelte.

Az asszony 8 napon belül gyógyuló bevérzéssel és zúzódással járó sérülései keletkeztek. A bíróság 8 hónapi börtönbüntetésre ítélte a büntetlen előéletű nőt, melynek végrehajtását 1 év 6 hónap próbaidőre felfüggesztette.

Fotó: Illusztráció/Northfoto

Ajánlott videó

Olvasói sztorik