Belföld

Baseball ütővel verte össze az apját egy szegedi fiú, elege lett a zaklatásaiból

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki életveszélyes sérüléseket okozott az őt rendszeresen zaklató édesapjának.

A férfi egy szegedi ingatlanban élt az édesanyjával, ahonnan a szülők válása miatt az édesapja korábban már elköltözött. Ennek ellenére az apa több alkalommal is váratlanul megjelent az ingatlanban, ahol nem látták szívesen, mert italozó életmódot folytatott és agresszíven viselkedett. Ezért többször el is zavarták a háztól.

A férfi az egyik tavaly novemberi este ismételten megjelent az ingatlannál. Bekopogott a redőnyön és hívogatta  a fiát hogy jöjjön ki, mert beszélni szeretne vele. A fiú felszólította apját, hogy távozzon el, nem akar vele találkozni, majd mivel a kérése nem talált meghallgatást, a házból kihozott egy közel 80 cm hosszúságú baseball ütőt és három alkalommal felsőtesten vágta, aki ezt követően elhagyta az ingatlant.

Másnap a férfi egy bevásárlóközpontban rosszul lett. A kiérkező mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba. A férfit lépszakadás miatt megműtötték és a lépét eltávolították. A férfinak a bordája is eltört a bántalmazás során, sérülései közvetlenül életveszélyesek voltak.

A főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az apját elverő fiúval szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik