Belföld

Vádat emeltek a kislányát évekig erőszakoló őcsényi férfi ellen

A Tolna Megyei Főügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ellen az őcsényi férfi ellen, aki éveken keresztül fajtalankodott a kislányával.

A nyomozás adatai szerint a férfi hetente több alkalommal fenyegetéssel és erőszakkal kényszerítette szexuális együttlétekre a kislányt. Rendszeresen megalázó élethelyzetekbe hozta a gyermekét, továbbá erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon. Emellett arra próbálta rávenni, hogy ő is készítsen ilyen felvételeket.

A jelenleg is letartóztatásban lévő 42 éves férfi a zaklatásra azon időpontokat használta fel, amikor a több műszakban dolgozó, sokszor túlórázó házastársa és a nevelt fia sem tartózkodott otthon. A férfitól rettegtek a családtagjai, ezért a kislány nem mert beszélni senkinek a szörnyűségekről.

A férfi a kislány testvérét is gyakran indok nélkül, mintegy fegyelmezési céllal is verte, őket szigorúan ellenőrizte. A férfit korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt állították bíróság elé. Vele szemben az ügyészség halmazati büntetésül fegyházbüntetést indítványozott, valamint azt, hogy szüntessék meg a szülői felügyeleti jogát. Emellett indítványozta a vádlott letartóztatásának meghosszabbítását az ügydöntő határozat kihirdetéséig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik