Belföld

“Megtettem” – újabb részletek a jászalsószentgyörgyi darabolós gyilkosságról

Kiengedték a vizsgálati fogságból a darabolós gyilkossággal vádolt P. Szilvia bűnsegédlettel gyanúsított édesanyját – írja a Blikk. A napilap felkereste Andreát, aki több részletet is elárult az esetről, amelyben a vád szerint lánya Bécsben megölte Achref K.-t, majd a holttestet feldarabolta és telekocsival Magyarországra szállította. A maradványokat ezután Jászalsószentgyörgyön édesanyjával közösen ásták el.

Bár az ügyben felmerült, hogy a holttestet sósavban akarták feloldani, az 51 éves asszony ezt tagadja.

Nem azért vettem egy karton háztartási sósavat, hogy abban holttestet akarjak feloldani a lányommal, hanem, hogy maradjon elegendő tartalékban, mert a lefolyókat azzal szoktam tisztítani, és először vásárolni mentünk az autóval, amit Szilvia csak pár órára bérelt.

Andrea szerint éppen a kertben dolgozott, amikor a lánya sírva felhívta és annyit mondott:

Megtettem.

Szilvia korábban többször is panaszkodott arra, hogy a tunéziai férfi kábítószeres befolyásoltság alatt bántalmazta őt és egy alkalommal a fiatal nő méhe is megrepedt, amikor Achref K. hasba vágta.

A lányom sokat szenvedett mellette, és egyszer szakítottak is, de újra összejöttek. Szilviának Bécsben nem volt hová mennie, és drogokat kapott a fiútól.

Másnap jelent meg a telekocsi a jászladányi ház előtt, Szilvia három bőrönddel tért haza.

Leblokkolt az agyam, amikor a lányom elmondta, a szerelme van a bőröndjeiben. Csak arra emlékszem, egyikből sem csöpögött semmi, amikor másnap délelőtt beraktuk őket a bérelt autóba, amit közösen béreltünk.

Andrea azt mondja, most már tudja, hogy rá kellett volna beszélnie a lányát, hogy adja fel magát, de nem tudott tisztán gondolkodni. Hozzátette: tanácstalanok voltak, hogy hová tegyék a tetemet.

Pánikban voltunk, majd annál az öntözőcsatornánál kötöttünk ki, ahol Szilvia már mindent egymaga csinált. Én a kocsiban maradtam. Utólag annyit mondott, miután a zacskókat kivette a bőröndökből, sósavval lelocsolta őket, de csak kívülről. Erről többet nem beszéltünk.

Az asszony állítja, lánya nem rossz ember, csak a kábítószer hatása alatt elborult az agya és rossz döntést hozott.

Ezekért vezekelnie kell, de Achref családjának bocsánatáért magam is fohászkodom.

Kiemelt kép: Police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik