Belföld

Szex nélkül, üres zsebbel távoztak a tinilány kuncsaftjai

A Veszprémi Járási Ügyészség többrendbeli lopás miatt indítványozta annak a 19 éves, szexuális szolgáltatásokat nyújtó nőnek a letartóztatását, aki vendégei figyelmét elterelve közreműködött abban, hogy ismeretlen társai megszerezhessék a kocsikból az értékeiket.

A megalapozott gyanú szerint a fiatal nő rendszeres haszonszerzés végett elhatározta, hogy ügyfeleket fogad, akiknek szexuális szolgáltatást nyújt, s miközben vendégét a fürdőszobába hívja és figyelmét eltereli, ismeretlen társa a kuncsaft ruhájából a gépkocsi kulcsát kiveszi, az autót átkutatja, az ott talált értékeket ellopja, majd a kulcsot visszaviszi, az ügyfél pedig a lopást már csak a távozást követően észleli.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított Veszprémben és Székesfehérváron négy férfit károsított meg, egyikük az elkövetés közben észlelte a bűncselekményt. A férfi a szobába visszatérve látta, hogy ruhája másként van letéve, mint ahogy hagyta, ezért ellenőrizte a nadrágzsebét.

A férfi, amikor észrevette, hogy kocsikulcsa hiányzik, gyorsan felöltözött, az autóhoz szaladt, amelyben két ismeretlen férfi tartózkodott. Az elkövetők, akik a férfi pénztárcáját addigra már megszerezték, észlelték a férfi közeledtét, az autóból kiugrottak és elfutottak, azonban a jármű több mint 300 ezer forint értékű indítókulcsát is magukkal vitték.

A nyomozási bíró szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítésének, meghiúsításának, valamint a bűnismétlésnek a veszélye miatt letartóztatta a fiatal nőt. A végzés a gyanúsított és a védő fellebbezése folytán nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik