Belföld

Sztárséfet igazolt az Országgyűlés Hivatala

Nem magának, itt bárki leülhet a Séf Asztalához.

Az mfor.hu szúrta ki, hogy az Országgyűlés Hivatala 5 évre szóló bérleti előszerződést kötött két céggel (Séf Asztala Étterem Kft., CER Kft.) az egykori MTESZ-székház helyén épülő új irodaház  éttermének üzemeltetésére.

A konyhát valódi sztár felügyeli, mindkét cég köthető Wolf Andráshoz, aki a New York Kávéház és a Salon étterem séfje is. A két cég székhelye megegyezik. A portál számításai szerint a cégek valamivel több havi bérleti díjat fizetnek majd, mint a Gundel a Miniszterelnökségnek a Várban működő menzáért.

A CER Kft.-nek 2017-ben 2,3 milliárdos árbevétele, és 85 millió forintos nyereség maradt. A Séf Asztala Étteremnek 196 milliós árbevétele és 24 milliós vesztesége volt.

Frissítés! Itt bárki leülhet a Séf Asztalához 

A szerződő cégek tulajdonosa, az Eventrend Global Kft. közölte,  bárki előtt nyitva lesz éttermük, amely az irodaház földszintjén nyílik, a Séf Asztala hálózatba kapcsolódik.

Az nem csak az Országgyűlési Irodaházban dolgozóknak jelent menzát, helyet kap egy kézműves pékség és a Séf Asztala eddigi jelmondata alapján

Ha számít, mit eszel

Wolf Andrással együtt itt is a minőség mellett teszik le voksukat.

A cég szerint a Kossuth téren ősszel nyíló étteremben az árképzés  hasonló lesz ahhoz, amit vendégei a West End City Centerben már megszoktak.

Parlament előtt a lex Gundel, a menza igazi reformja
A DK szerint a színvonalas közétkeztetés nem függhet a vagyoni helyzettől. A Miniszterelnökség kettős mércét emleget. 

Kiemelt kép: 24.hu / Bielik István

Ajánlott videó

Olvasói sztorik