Belföld

Börtönnel végződött egy drogos házibuli a IX. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére szombaton érkezett bejelentés, hogy Budapest IX. kerületében, egy Mester utcai lakásban egy férfi összetörte a lakás berendezéseit. A kiérkező járőrök a lépcsőházban igazoltatták a lakásból éppen távozó 20 éves V. Richárdot és a 21 éves B. S. Olivért, akiknél ruházatuk átvizsgálásakor speedet, kokaint, kábítószergyanús tablettákat, több százezer forintot, valamint körözött okmányokat is találtak.

A járőrök megállapították, hogy a férfiak ismerőseikkel szórakoztak a lakásban, amikor a társaságból többen is összevitatkoztak. A berendezési tárgyakat B. S. Olivér törte össze, V. Richárd pedig a kialakult veszekedés során egyik ismerősét megütötte.

A nyomozók házkutatást tartottak a két férfi lakhelyén. Az intézkedések során több mint 20 gramm kokaint, 200 gramm speedet, 550 metamfetamin tartalmú tablettát, hárommillió forint készpénzt és valutát, okmányokat, valamint egy digitális mérleget foglaltak le.

V. Richárdot kábítószer-kereskedelem, okirattal visszaélés  és testi sértés kísérlete miatt, míg B. S. Olivért kábítószer-kereskedelem és rongálás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró villámgyorsan letartóztatta a két férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik