Belföld

Tömegverekedésbe torkollt a családi háború Mérán

tomegverekedes-bekesben(430x286).jpg (tömegverekedés, )
tomegverekedes-bekesben(430x286).jpg (tömegverekedés, )

A Miskolci Törvényszék ítéletet hirdetett annak a hat vádlottnak az ügyében, akik a két mérai család között, évek óta fennálló haragos viszony miatt úgy összeverekedtek, hogy a rendőrségnek kellett őket szétválasztani.

Az egy utcában élő családok között olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy 2016 április elején súlyos családi verekedés alakult ki a két „tábor” között. Az egyik családhoz tartozó rokon éppen hazafelé tartott, amikor belekötöttek a másik család tagjai. No, a másik famíliának sem kellett több. Azonnal a támadók házához mentek és felelősségre vonták őket.

A négy férfi azonnal veszekedni és lökdösődni kezdte egymást. Ezt követően pedig agyba-főbe verték egymást. Az egyik vádlott úgy megütötte a másikat, hogy az elesett és fejét az útpadkának ütve elájult, életveszélyes koponyaalapi töréssel kellett kórházba szállítani. Az utcai tömegverekedésnek végül a rendőrség vetett véget.

Az elsőrendű vádlott 2 év felfüggesztett börtönt kapott, három verekedőt próbára bocsátottak. Két vádlottat pedig felmentettek mert nem volt bizonyítható a bunyóban való részvételük. A bíróság ítélete nem jogerős. Az ügyész három nap gondolkodási időt tartott fenn a fellebbezési nyilatkozata megtételére.

Fotó: illusztráció

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik