Belföld

Brutálisan megrendszabályozta lánya volt élettársát egy férfi a barátaival

vipera(210x140)(1).jpg (vipera, )
vipera(210x140)(1).jpg (vipera, )

A Pécsi Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság  és más bűncselekmény elkövetése miatt emelt vádat két férfi ellen, akik brutálisan összeverték egy ismerősüket.

A vádlottak egyikének a lánya korábban élettársa volt a megvert férfinak.  Az apa finoman szólva sem kedvelte a volt a vejét, mert állítólag bántalmazta a lányát.

Az apa elhatározta, hogy megkeresi a férfit és számon kéri rajta korábbi viselkedését. Tavaly júliusban egy társával, valamint további három, az eljárás során ismeretlenül maradt személlyel elmentek a férfi lakásához, hogy megrendszabályozzák. Miután nem volt otthon, a közeli sörözőhöz indultak, mivel megtudták, hogy ott van.

Az öt férfi a kocsmában a férfihoz lépett, majd négyen ököllel ütni kezdték, míg ötödik társuk a pult elé állt, hogy a felszolgáló ne tudjon a férfi segítségére sietni. Az apa ököllel verte a volt vejét, míg vádlott-társa egy viperával esett neki. Utóbbi olyan erővel ütötte a férfit, hogy még a vipera is eltört.

Időközben a sörözőbe érkezett egy másik alkalmazott is, aki felszólította a támadókat, hogy azonnal hagyják el a sörözőt. Az apa a társaival együtt kihúzta volt vejét a kocsma elé, ahol tovább folytatták a bántalmazását. A férfinak végül sikerült elszaladnia, miközben a kocsmából értesítették a rendőrséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik