Belföld

Saját magát buktatta le a hűtlen asszony, hogy megszabaduljon a megunt szeretőjétől

csinos nő (csinos nő)
csinos nő (csinos nő)

A férfi és a nő ugyanabban a Heves megyei községben nőtt fel, és gyermekkoruk óta ismerték egymást. Intim kapcsolat alakult ki közöttük, ami több mint egy évtizeden át annak ellenére is folytatódott, hogy a nő időközben férjhez ment.

Amikor az asszony véget vetett a viszonynak, a férfi nem tudta feldolgozni a szakítást. Előbb csak szép szóval próbálta meggyőzni a sértettet arról, hogy továbbra is tartsák fenn titkos kapcsolatukat, de amikor ez nem járt eredménnyel, megöléssel fenyegette egykori kedvesét, valamint azzal is, hogy beszámol a férjének kettejükről.

A nő egy idő után megelégelte a dolgot és feljelentést tett a rendőrségen, ahol nyomozás indult. A nyomozás lezárása után a Füzesabonyi Járási Ügyészség szexuális kényszerítés bűntette miatt emelt vádat a férfival szemben. Volt szeretője azonban az egyértelmű bizonyítékok ellenére is tagadta a bűncselekmény elkövetését, a kihallgatása ellen panaszt jelentett be, amit az ügyészség elutasított.

A vádemelést követően az illetékes járásbíróságra került az ügy. Az előkészítő ülésen az ügyészség mértékes indítványt tett a kiszabandó büntetésre, melynél súlyosabbat a bíróság nem alkalmazhat abban az esetben, ha a vádlott elismeri a bűnösségét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Az ügyész 1 év 6 hónap, végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.  Ennek tudatában a férfi végül beismerte a bűnösségét, mely nyilatkozatát a bíróság elfogadta, és vele szemben az ügyészség által indítványozott mértékű főbüntetést szabott ki.  Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik