Belföld

Luxusvillát épít Sarka Kata élettársa Budán

Bessenyei István, a Fidesz kedvenc őrző-védő cégének, a Valtonnak a kisebbségi tulajdonosa, Sarka Kata élettársa a tulajdonosa annak a 3000 négyzetméteres budai ingatlannak, amelyről a Magyar Narancs tárt fel részleteket.

A Fogaskerekű svábhegyi megállójától pár perce lévő, szűkös Felhő utcában egy több lakórészes luxusház épül, a lap szerint még szökőkút is lesz a birtokon. Az építkezéssel szemmel láthatóan sietnek, naponta többször fordulnak a teherautók, jövőre akár már be is lehet költözni a villába.

A helyszínen járt korábban és képeket is készített lapunk munkatársa, aki azt tapasztalta, hogy az építkezésen használt járművek szinte az utca egészét elfoglalják. Megtaláltuk a készülő ház látványterveit is, ezek itt elérhetők.

Rogán Ceciliának, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal feleségének és Sarka Katának két közös cége is van, a Nakama&Partners, valamint a tavaly decemberben alapított Top News Hungary Kft. Utóbbiról először a 24.hu írta meg, hogy a cég ügyvezetője egyben a Femcafé ügyvezetője, utóbbi portált működtető kft.-nek a tulajdonosa Bessenyei István.

Új céget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília
A Top News Hungary Kft. többek között napilapkiadással és reklámügynökségi tevékenységgel fog foglalkozni.

Kiemelt kép: Spirk József / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik