Belföld

Bebizonyosodott, hogy szoros a kapcsolat Rogánék és a Valton között

Immár bizonyíték is van arra, hogy összeér a miniszterelnök kabinetfőnökének családja és a Fidesz kedvenc biztonsági cége, a Valton Security – írja az Átlátszó. Az állam őrzésvédelemre szánt milliárdjai részben a Rogánékkal társult Sarka Kata párjánál landolnak.

A bizonyíték, hogy Sarkának és a Valton kisebbségi tulajdonosának, Bessenyei Istvánnak a cégbíróságon nyilvántartott közös luxemburgi lakcímük lett.

Eddig csak pletykákból lehetett tudni, hogy Sarka Kata és Bessenyei egy párt alkotnak.

Nemrég írtunk arról, hogy Rogán Antal felesége, Rogán Cecília és Sarka Kata Top News Hungary Kft. néven új céget alapított.

Új céget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília
A Top News Hungary Kft. többek között napilapkiadással és reklámügynökségi tevékenységgel fog foglalkozni.

A két nőnek régebbről is van közös vállalkozásuk (a Mikulásgyár szervezésében közreműködő Nakama & Partners Kft.), friss érdekeltségükkel azonban már a szélesebb nyilvánosságot célozzák: világhálóportál-szolgáltatást kívánnak nyújtani.

A topnews.hu domaint (amely mögött jelenleg még nincs tartalom) egy luxemburgi regisztrátortársaság birtokolja. A Top News-alapító Sarka Kata szintén luxemburgi lakóhelyet jelentett le a cégbíróságon – és ugyanezt a külföldi címet használja a Femcafét működtető kft. tulajdonosa, Bessenyei István is.

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

Ajánlott videó

Olvasói sztorik