Belföld

Az Aldiban is lehet majd venni Magyar Hangot

A következő fél évben három új kiadványt vesz fel a kínálatába az Aldi, köztük a Magyar Hang hetilapot – közölte hétfőn az üzletlánc.

Március elején felröppent a hír, hogy a Magyar Hang beperli az Aldit, mert szerintük indokolatlan módon nem árusítja a cég a hetilapot, a kiadó szerint ugyanis máshol nagy példányszámban fogy a lap, ezért indokolt az, hogy a kormánybarát Figyelő helyett, vagy mellett, a Magyar Nemzet egykori munkatársai által alapított hetilapot is árusítsák.

Az üzletlánc azzal indokolta az eddigi helyzetet, hogy „a sajtótermékek esetében az áruházlánc évente több alkalommal egyeztet a Lapker Zrt.-vel a magyarországi nyomtatott lapok értékesített példányszámaival kapcsolatban és ezek, illetve a Lapker Zrt. javaslatai, valamint fogyasztói elvárások alapján dönt az üzleteiben kapható sajtótermékek portfóliójáról”.

Hétfői közleményük is ezt támasztja alá, mint írták:

Az ALDI sajtótermék-kínálata évente kétszer változik, ez a mostani döntés is ennek a rendszeres folyamatnak a részeként jött létre. A szortimentbe most felvett lapok várhatóan április első hetétől lesznek elérhetők

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Róka László 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik