Belföld

Kihalt erdős részre vitte a volt élettársát, majd nekiesett

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértése és zaklatás miatt vádat emelt egy 45 éves kiskunhalasi férfival szemben, aki szakításukat követően rendszeresen zaklatta volt élettársát, majd autóval egy kihalt, erdős részre vitte a nőt, és ásóval a kezében azzal fenyegette, hogy végez vele.

A nő a verekedésig fajuló viták után tavaly nyáron szakított a férfival.. A férfi ezt követően napi rendszerességgel háborgatta a volt élettársát személyesen, és több alkalommal is azzal fenyegette, hogy felgyújtja a házukat, felszeleteli és elintézi a szüleit.

Tavaly augusztusban a férfi és a nő ügyvédnél jártak. Ezt követően a férfi azzal az ígérettel csalta autójába a nőt, hogy a még hátra lévő közös hivatalos ügyeik elintézése céljából elmennek a kormányhivatalba. Ezzel szemben a férfi az elindulásukat követően ordítva szitkozódni, káromkodni kezdett, majd a nőt a tiltakozása és akarata ellenére Kiskunhalas külterületén egy néptelen, erdős részre vitte.

A férfi dulakodni kezdett a nővel, és ásóval a kezében azzal fenyegette, hogy megöli. A nő megpróbált telefonálni a rendőrségre, de a férfi ezt megakadályozta. Végül a férfi visszament a nővel a városba és elengedte.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a szabadlábon védekező büntetlen előéletű férfira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik