Belföld

Megragadta a haját, volt barátnője szeme közé lőtt egy nyíregyházi férfi

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte annak a 34 éves nyíregyházi férfinak a letartóztatását, aki rálőtt a volt barátnőjére hétfőn. A férfi és a nő januárban megbeszélték, hogy végleg szakítanak egymással, és nem keresik többé egymást.

R. Pál hétfőn este megjelent a nő solymári házánál. Az ajtó nem volt kulcsra zárva, ezért akadály nélkül bejutott a házba, ahová magával vitte a gázfegyverét a hozzá való lövedékeket, továbbá gyorskötözőt és egy snicert.

A nő a szobában lévő fésülködő asztalnál ült, amikor a gyanúsított bement. A nő felugrott és azonnal kérdőre vonta, de a férfi azonnal mellkason lőtte. A férfi ezt követően az ágyra lökte a volt párját, majd közölte vele, hogy megkötözi, és erről videót is készít, hogy odacsalja az új barátját, akinek el fogja vágni a torkát.

A nő dulakodni kezdett az exével, majd a nyitott ablakon keresztül a kertbe menekült. A férfi megragadta a haját, húzta vissza, majd a két szeme között meglőtte, illetve fejbe vágta a pisztollyal. A gyanúsított elbotlott, ezt kihasználva a nő az utcára szaladt és egy taxistól segítséget kért.

A férfi a történtek után egy 3 centis sebet ejtett az egyik könyöke hajlatában. A gyanúsított egyedülálló, lakhatása bizonytalan, valamint ellene két büntetőeljárás is folyamatban van. Ez azonban nem tartotta vissza az újabb bűncselekmény elkövetésétől, ezért fennállt a szökés, elrejtőzés , továbbá a bűnismétlés veszélye is.

A bíróság letartóztatta a nyíregyházi férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik