Belföld

Több mint száz késszúrással végeztek egy férfival Nyíregyházán

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Cs. Gábor 25 éves nyíregyházi lakos ellen.

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába tavaly április elején érkezett bejelentés, mely szerint az egyik nyíregyházi vasúti pálya jelenleg használaton kívüli sínpárján egy férfi holttestet találtak. A rendőrök megállapították, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt a bejelentést követő egy órán belül azonosították és nyíregyházi otthonában elfogták. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi találkozóra hívta 26 éves ismerősét a vasúti pálya mellé. Miután a két férfi együtt italozott, Cs. Gábor egy korábbi sérelme miatt megverte, majd késsel halálra szurkálta. A sértett az őt ért támadás következtében a helyszínen életét vesztette.

A holttest igazságügyi boncolásán megállapították, hogy az áldozaton több mint száz késszúrás okozta sérülés található. A rendőrök Cs. Gábort emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt. Már az ügyészségen van a horrorisztikus ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik