Belföld

Ez áll Orbán Viktor választóknak írt levelében

Mint arról korábban beszámoltunk, Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy Orbán Viktor levelet küld a választóknak, amelyben felhívja a figyelmet az Európai Bizottság állítólagos beismerésére a migráció fokozásával kapcsolatban.

Részletesen cáfolja az Európai Bizottság Orbán propagandáját
Nincsenek titkos terveik a migráció fokozására, sőt, a menekültválság előtti szintre szorították az illegális bevándorlást.

A 444.hu egyik munkatársa délután meg is kapta a miniszterelnök levelét.

Orbán arról ír, Brüsszel semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terrortámadásaiból és még több bevándorlót akarnak Európába hozni.

A bürokraták most arra készülnek, hogy újabb intézkedésekkel ösztönözzék a bevándorlást. A migránsvízum és a migránsbankkártya bevezetését követően több pénzt adnának Soros György bevándorlást támogató szervezeteinek. Továbbra is kötelező kvótákkal akarják szétosztani a bevándorlókat.

A miniszterelnök ezután úgy fogalmaz, mi, magyarok úgy döntöttünk, nem akarjuk, hogy hazánk bevándorlóország legyen.

Meg akarjuk védeni biztonságunkat és keresztény kultúránkat. Ezért építettünk kerítést és ezért védjük a határainkat. A brüsszeli bürokraták azonban nem akarják tiszteletben tartani a döntésünket. Annak érdekében, hogy céljukat elérjék, meg akarják törni a bevándorlást ellenző országok ellenállását.

Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik