Belföld

Beismerte tettét a kajárpéci gyilkos

Volt élettársa ölte meg a fiatal nőt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kajárpécen egy házban holtan találtak egy 27 éves nőt. Az áldozatot megszúrták, a helyszínen meghalt. A rendőrség most közölte, hogy a gyilkossággal gyanúsított 29 éves győri férfi beismerte tettét.

Kiderült a párkapcsolat megromlása okozta a tragédiát. A rendőrök az adatgyűjtés után két órán belül elfogták Győrben az áldozat volt élettársát, Cs. G. Mártont, aki megalapozottan gyanúsítható volt a bűncselekmény elkövetésével.

A 29 éves férfi kihallgatásakor beismerte tettét.

Elmondta, hogy néhány napja tért haza külföldi munkahelyéről. Többször meglátogatta korábbi élettársát, aki Kajárpécre költözött közös gyermekükkel. Szerette volna rendezni megromlott kapcsolatukat. Vasárnapi látogatásakor egy veszekedés után bántalmazt a 27 éves nőt, majd egy késsel többször megszúrta.

A bűncselekmény elkövetése után a lakásban magára hagyta közös gyermeküket az áldozattal. Végül győri lakása közelében, az utcán fogták el. A megyei rendőr-főkapitányság kedden előterjesztést tesz Cs. G. Márton letartóztatásának indítványozására.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik