Belföld

Ötrendbeli gyilkossággal gyanúsítják Dora Ferenc polgármestert és a fiát

Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)
Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)

Mint arról korábban beszámoltunk a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség kommandósai csütörtökön őrizetbe vették Dora Ferencet, Alsóhatár polgármesterét.

A Paraméter.sk beszámolója szerint ötrendbeli gyilkossággal, csalással, és bűnszervezet támogatásával gyanúsították meg a település első emberét, idősebbik fiát és egy helyi férfit, A. Lászlót.

A Sátor Lajos által vezetett csallóközi maffiához kötik a bűnügyeket, amelyekben a nyomozás azt követően vett újabb lendületet, hogy az egyik vádlott iránymutatása alapján a minap újabb holttestre bukkantak.

A lap birtokába jutott a folyamatban lévő csallóközi maffiaper vádirata. Ebben az akkor még tanúként kihallgatott polgármester arról beszélt, hogy 2008-ban együtt kirándult Sátorral Olaszországban.

A kirándulás tényét kihallgatása során maga Dora Ferenc is megerősítette. Az olaszországi kiruccanáson Sátor Lajos, és a dunaszerdahelyi maffiavezér legközelebbi emberei is ott voltak.

Dora Ferencet – valamint az ő idősebbik fiát, továbbá az alsóhatári A. Lászlót – azzal gyanúsítja a rendőrség, hogy a kétezres évek második felében öt gyilkosságot is megrendelt Sátor Lajosnál, amelyeket a csallóközi bűnszervezet úgynevezett kivégzőosztagának tagjai hajtottak végre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik