Belföld

Ez a videón látható banda vert véresre két embert Kőbányán

Mint arról korábban beszámoltunk fél órán belül két ember vert össze egy többfős banda Kőbánya alsón. Mindkét férfit fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani. Az eset után tudtunk beszélni az egyik áldozattal. V. János azt mondta, hogy a banda már akkor minősíthetetlenül viselkedett, amikor bementek a sörözőbe. Később amikor kiment rágyújtani, utána mentek, és agyba-főbe verték.

A BRFK X. kerületi kapitánysága garázdaság gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. Azt kérik, hogy aki felismeri a söröző kamerája által rögzített felvételen látható férfiakat, vagy ismeri a tartózkodási helyüket, az tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Az egyik férfi 25 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A másik férfi 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A videón látható harmadik társuk 20-22 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas. A negyedik társuk 22-25 év körüli, és körülbelül 165-170 centiméter magas lehet.

Megtudtuk, hogy a söröző előtt megvert férfi maradandó kézsérüléseket szenvedett. Egy barátja szerint már túl van a műtéten és kiengedték a kórházból is. Ám semmi jóval nem kecsegtetik az orvosok. Barátja szerint annyira szétroncsolódott ugyanis a keze, hogy soha többé nem fog tudni dolgozni a szakmájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik