Belföld

Rögzítette a kamera, hogy rámolja ki volt munkahelyét a gyerekével egy budapesti férfi

A XV. kerületi rendőrök elfogták azt a férfit, aki közel 1,5 millió forint értékben lopott műszaki termékeket egy futárszolgálat telephelyéről. Kiderült, hogy a budapesti férfi korábban a cégnél is dolgozott.

A 37 éves V. Viktor  január 12. és február 8. között többször is mobiltelefonokat, laptopokat és tableteket lopott a cég telephelyéről. A férfi két alkalommal a 16 éves fiával együtt lopta el a csomagokat, de volt, amikor társával, egy 25 éves pándi férfival ment.

V. Viktor és társa másfél héttel ezelőtt is megpróbált bejutni a raktárba, de a biztonsági őr megzavarta őket, ezért elhagyták a helyszínt.

A 37 éves elkövető felkutatására tett rendőri intézkedés nem vezetett eredményre, ezért ellene a Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói elfogatóparancsot adtak ki.

V. Viktor valamiért nagyon haragudhatott a volt munkaadójára, mert nem érte be azzal a közel másfél millió forinttal, amit lenyúlt. Öt nappal később ugyanis ismét visszament társával a telephelyre. A biztonsági őr észrevette a két férfit, és értesítette a rendőröket, akik a helyszín közelében elfogták őket.

A BRFK XV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 25 éves pándi férfit lopás kísérlete, V. Viktort pedig 24 rendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök V. Viktort őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság azonnal el is rendelt. A nyomozók férfi 16 éves fiát is gyanúsítottként hallgatták ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik