Belföld

153 vásárlót vert át az Euro Shop Market webáruház, a rendőrség elfogta a csalókat

Az angyalföldi rendőrök elfogták azt a párost, akik elektronikai cikkek kínálatával csaltak ki 25 millió forintot egy webshopon keresztül. A 24.hu úgy tudja, hogy az Euro Shop Market nevű webáruház csalóit fogták el.

Csak itt, csak most, csak téged, átverünk! Újabb csaló webáruház után nyomoz a rendőrség
A horvát és a magyar hatóságok is keresik a csalókat. A cég tulajdonosának bejelentett lakcíme egy romos épületben található Esztergomban.

A rendőrség oldalán az olvasható, hogy a nyomozás adatai szerint az esztergomi B. Andrea és társa, a dorogi T-K. László 2018. év második felétől kezdődően fogadtak megrendeléseket egy weboldalon, melyen elektronikai termékeket kínáltak megvételre. A vásárlók azonban a megrendelt és kifizetett termékeket nem kapták meg, a pénzt pedig a csalók nem utalták vissza.

Az eljárás során a nyomozók 153 vásárló megkárosításával hozták összefüggésbe a párost, akik megközelítőleg 25 millió forint csaltak ki vásárlóiktól.

Mint írták, a rendőrök a bevezetett nyomozati cselekményeket és adatgyűjtéseket követően február 5-én esztergomi lakhelyén elfogták B. Andreát, majd egy nappal később egy kiskunlacházi étteremben társát is megtalálták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságán B. Andreát és T-K. Lászlót csalás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Mint arról beszámoltunk B. Andrea ebbe az esztergomi lerobbant viskóba volt bejegyezve:

Kiemelt kép: euroshopmarket.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik