Belföld

Zaklatta a barátnőjét, bosszút állt

Ököllel ütötte, megrúgta és fejen taposta a zaklatót.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy ellen könnyű testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. A vádlott barátnője korábban közeli kapcsolatban állt a sértettel, akinél  rendszeresen végzett alkalmi munkát.

Egy idő után a sértett közeledni próbált hozzá, amit a nő visszautasított. A férfi később többször is zaklatta, az is előfordult, hogy bántalmazta a nőt, aki nem tett ellene feljelentést. Tavaly nyáron a nő közeli kapcsolatba került a vádlottal, akinek elmondta a korábban vele történteket.

Augusztus 6-án este a vádlott és barátnője az utcán sétáltak, amikor összetalálkoztak az erősen ittas, kerékpárját toló sértettel. A vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki, a vádlott többször ököllel megütötte a sértett arcát, aki földre került. Az erősen ittas, ellenállásra képtelen sértettet többször megrúgta, egyszer fejen taposta, majd a sértett mellett lévő kerékpárt többször rádobta.

A vádlottat egy közelben tartózkodó járókelő és egy szolgálaton kívüli rendőr fékezte meg. A sértett a bántalmazás miatt testszerte 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A vádlott beismerte tettét, az ügyészség azt indítványozta, hogy a járásbíróság ellene felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, és rendelje el a pártfogó felügyeletét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik