Belföld

Hárman haltak meg az M3-ason történt tömegkarambolban, két ember életéért jelenleg is küzdenek

Mint arról korábban beszámoltunk legalább nyolc autó karambolozott az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében. A tájékoztatás szerint egy személyautó árokba csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók. A tragédiának eddig három áldozata van.

Az elsődleges információk szerint nyolc autó ütközött össze. A balesetben két férfi és egy nő vesztette életét. Két ember életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balesetben további négy ember is megsérült. A baleset sérültjei külföldi állampolgárok

– mondta lapunknak Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság helyszínen tartózkodó szóvivője.

Geller Éva, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az M1-nek elmondta, hat autóval érkeztek a helyszínre, ahonnan két életveszélyes és négy könnyű sérültet vittek kórházba.

A sztráda főváros felé vezető oldalát a 141-es kilométernél lezárták. Lehajtani Emődnél, az M30-as 5. kilométerszelvénye után kell, a fővárosba tartók Mezőkeresztesnél térhetnek vissza az M3-as autópályára.

Frissítés:

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője újabb megkeresésünkre azt mondta, hogy helyszínelés során kiderült, hogy a tragédiában elhunytak mind a hárman szabolcsiak:

A balesetben egy 44 éves és egy 27 éves férfi, valamint egy 27 éves nő vesztette az életét. Mind a hárman Kisnaményi lakosok voltak. Fehérorosz és román állampolgár is van a sérültek között. Vizsgáljuk a baleset körülményeit

– közölte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik